АКАДЕМІЧНИЙ НАРОДНИЙ ХОР ВЛАШТУВАВ УКРАЇНСЬКІ ВЕЧОРНИЦІ У ВІЙСЬКОВОМУ ТАБОРІ В ГОНЧАРІВСЬКОМУ. НЕ ОБІЙШЛОСЯ БЕЗ СЮРПРИЗІВ

ГОНЧАРІВСЬКЕ 17.06.2018



17 червня 2018 року Чернігівський академічний народний хор обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм (художній керівник та головний диригент - заслужений діяч мистецтв України Володимир Коцур, балетмейстер - Віктор Войников) відвідав з шефським концертом 119-ту бригаду територіальної оборони, що розташована в селищі Гончарівське, аби підтримати резервістів, які зараз знаходяться там на військових зборах. Як вже повідомлялося, серед військовослужбовців наразі проходять військовий вишкіл і наші колеги по філармонійному центру.

Не зважаючи на складні погодні умови - адже доводилося працювати просто неба під пекучим сонцем - артисти створили, як відзначили самі бійці, атмосферу справжніх українських вечорниць. На творчий колектив чекав душевний прийом, усмішки, гучні оплески, крики "браво" та квіти. Про те, що концерт дійсно пройшов на славу, свідчить і те, що, зачувши запальну музику, дехто з бійців не втримався і також разом із солістками хору пішов у танок…

Вже на завершення концерту, після чергового виступу «на біс», на академічний народний хор чекала несподіванка. Вояки попросили артистів виконати безсмертний шевченківський твір "Реве та стогне Дніпр широкий". До виконання пісні (неочікувано для хористів) приєдналися і самі бійці. Таким чином, утворився тисячоголосий хор, спів якого лунав далеко навкруги.

За тиждень, з черговим шефським концертом, артисти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм знову планують завітати до Гончарівського. Що приготує для наших захисників колектив концертних виконавців, поки що тримається в секреті. Проте, «шефи» запевняють: буде не менш цікаво!

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431
Репортаж: Інна Василенко


QR-Code generated with LudwigQRCode