ПІДПИСАНО УГОДУ ПРО ПАРТНЕРСЬКУ СПІВПРАЦЮ

ПІДПИСАННЯ УГОДИ

19 червня 2018 року між Департаментом культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської облдержадміністрації і Громадською організацією “Українська Ініціатива” підписано Угоду про партнерську співпрацю. Під документом свої підписи поставили директор департаменту Олександр Левочко та голова правління ГО “Українська Ініціатива” Юрій Косенко.

Сторони домовилися про поглиблення співпраці у сфері культурно-просвітницької діяльності, зокрема, національно-патріотичного спрямування; проведенні спільних акцій з ушанування пам’яті борців за незалежність України; протидії російській агресії.

Як розповів Олександр Левочко, співпраця департаменту та громадської організації розпочалася минулоріч. За цей час реалізовано чимало масштабних культурно-просвітницьких проектів, активним учасником яких був і Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм. Так, зокрема, в рамках співпраці, Академічний народний хор філармонійного центру у березні цього року з концертами відвідав прифронтовий Донбас, де своїми виступами у Краматорську, Покровську та Сватовому підтримав місцевих жителів та бійців Збройних Сил України.

Директор Департаменту Олександр Левочко та голова правління ГО “Українська Ініціатива” Юрій Косенко повідомили, що підписана Угода дозволяє якісно розширити вже існуючу співпрацю через залучення до спільних проектів також іноземних партнерів. Ідея полягає в популяризації української культури за кордоном, ознайомленні українських громадян з досвідом іноземних країн, зміцненні європейського вибору України та успішного просування шляхом становлення незалежної демократичної держави.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

тел.: (0462) 675-431

Фото Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської облдержадміністрації


QR-Code generated with LudwigQRCode