НА КОНЦЕРТІ КАМЕРНОЇ МУЗИКИ ПРОЗВУЧАЛИ ТВОРИ МОЦАРТА І БЕТХОВЕНА

КОНЦЕРТ КАМЕРНОЇ МУЗИКИ



Чарівна класична музика у віртуозному виконанні майстрів міжнародного класу — найкращий подарунок для тих, хто затишними літніми вечорами шукає для себе спокій та душевну насолоду.
18 червня 2018 року в концертній залі Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм для поціновувачів саме такої музики лунали твори Моцарта та Бетховена.

Концерт камерної музики для чернігівців і гостей міста влаштували заслужений артист України Микола Сук (фортепіано, США) та Лауреати Міжнародних конкурсів Ніна Сіваченко (скрипка, м. Київ) і Сергій Вакуленко (віолончель, м. Київ).

Були виконані твори Вольфганга Амадея Моцарта "Соната для скрипки та фортепіано фа мажор, К 547" та "Соната для скрипки та фортепіано мі мінор, К 304". А також Людвіга ван Бетховена "Тріо для фортепіано, скрипки та віолончелі фа-дієз мажор, опус 1 №1.

Живий, природний звук створив відчуття, що глядачі знаходяться не в концертному залі, а в музичному салоні кінця XVIII століття. Треба віддати належне публіці. Вона належним чином оцінила майстерність музикантів і нагородила їх щедрими оплесками.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode