СОЛІСТИ ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ ПРИВІТАЛИ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ З ІХНІМ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

ДЕНЬ ДЕРЖСЛУЖБОВЦЯ


ВІТАННЯ ДЕРЖСЛУЖБОВЦЯМ


З нагоди Дня державної служби України та 100-річчя запровадження державної служби, 23 червня 2018 року солісти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм долучилися до численних поздоровлень, що цього дня лунали на адресу співробітників Чернігівської обласної державної адміністрації та її структурних підрозділів.

В урочистостях, що проходили в приміщенні ОДА, держслужбовців привітали перші заступники обласної державної та представницької влад Юлія Свириденко та Валентин Мельничук і заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях Ірина Галайко.

Кращим державним службовцям керівники вручили почесні грамоти та подяки. Подарунком же від філармонійного центру став концерт за участю солістів - заслуженого артиста України Сергія Сулімовського та лауреатів всеукраїнських та міжнародних конкурсів Ольги Печко і Марини Маккей. Ведучий концерту - лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів Дмитро Обєдніков.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431

Фоторепортаж: Віктор Кошмал


QR-Code generated with LudwigQRCode