НАРОДНИЙ ХОР ПРИВІТАВ КИСЕЛІВЦІВ З ПІВСТОЛІТНІМ ЮВІЛЕЄМ ЇХНЬОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ

2019.10.13_Киселівка

Пів століття від часу заснування відзначив будинок культури у селі Киселівка, що у Менському районі. Попри нелегкі часи, які нині переживає заклад культури – брак фінансування та потреба в ремонті – місцеві жителі вирішили таки відзначити ювілей свого будинку культури. Адже для громади, чисельність якої перевищує 1200 осіб, це не просто споруда, а справжній осередок життя з яким пов’язано багато світлих споминів.

13 жовтня 2019 року концертна зала Киселівського будинку культури, як ніколи, була велелюдною. Люди прийшли до клубу на зустріч з мистецтвом. Привітати їх зі святом приїхали артисти Чернігівського обласного філармонійного центру - Академічний народний хор (художній керівник та головний диригент - заслужений діяч мистецтв України Володимир Коцур, головний балетмейстер – Віктор Войников, керівник оркестрової групи - Лариса Падій).  Зважаючи, що дійство мало б відбуватися у переддень Дня козацтва та Дня захисника України, які відзначаються на cвято Покрови Пресвятої Богородиці, артисти вирішили максимально врахувати цей фактор і представили глядачам програму з акцентом на  прославлене козацьке минуле Менщини. Хор виконав вокально-хореографічну композицію «Ох, і любив козак», славетний «Гопак», гумористичний танець «Чумандриха». А до виконання українських пісень «Наливаймо, браття», «Ой, на горі цигани стояли», «Засвистали козаченьки» зал приєднався сам, підспівуючи та завзято аплодуючи.

Виконуюча обов'язки старости Киселівського старостинського округу Менської міської ради Лариса Губенко щиро подякувала артистам за чудовий пісенний подарунок та побажала творчому колективу нових творчих ідей, успіхів та мистецького натхнення.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode