“ПРИГОДИ КОЗАКІВ НА ДИКОМУ ЗАХОДІ”

2020.02.19_Cossack_Adventure_on_the_Wild_West

Українські народні пісні у сучасному джазовому аранжуванні? Чи в стилі кантрі? Козацькі спірічуелс? Так, якщо це “Пригоди козаків на Дикому Заході”.

Концертний хор хлопчиків Академічного камерного хору ім. Д.Бортнянського під керівництвом Івана Богданова 19 лютого 2020 року представив на сцені обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм театралізований комедійний проект у жанрі “галушки-вестерн” “Пригоди козаків на Дикому Заході” - музичну мандрівку, сповнену відкриттів, несподіванок і перемог. Козак у пошуках кращої долі їде до Америки, де стикається з всілякими труднощами, приходить на допомогу слабшим і знедоленим. І завдяки друзям виходить переможцем. У мюзиклі пісня супроводжує козаків у подорожі старим американським Диким Заходом з його ковбойською романтикою, де пригоди і кохання — скарб, не гірший за закриті в землю коштовності.

Автором ідеї програми став Іван Богданов, а втілили її у життя разом з юними артистами керівник хору хлопчиків диригент Світлана Корма, хормейстер Тетяна Клюйко, викладач вокалу Євгенія Попудренко, режисер Світлана Обєднікова, хореограф-постановник Світлана Києвицька, директор проекту Ігор Найдьон, актор Дмитро Обєдніков.

“Це вистава про дружбу, про досягнення цілей, про кохання, - каже Іван Богданов. - І, що найважливіше, - це вистава про ідею свободи!”

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

тел.: (0462) 675-431

Фрагменти мюзиклу:


QR-Code generated with LudwigQRCode