ДЖАЗ-БЕНД "BISSQUIT" ТА ОЛЬГА ПЕРЕПЕЛИЦЯ ПОПРОЩАЛИСЯ З ЛІТОМ

2020.08.29

Виступи джаз-бенду "BissQuit" завжди наповнені яскравими фарбами і позитивними емоціями. Своєю багатогранністю артисти здобули прихильність і любов  серед справжніх поціновувачів цього виду музичного мистецтва. 29 серпня 2020 року в рамках власного творчого проєкту «Jazz-куліса» колектив представив вже п’ятнадцяту музичну програму.

У затишному дворику філармонійного центру "BissQuit" влаштував своєрідне прощання з літом. Музиканти - Дмитро Теребун (бас-гітара), Нікіта Гірня (саксофони, кларнет), Володимир Балаба (флюгельгорн/труба), Артем Рей (ударні), Сергій Галамага (гітара), Олександр Воробйов (клавішні) та спеціальна гостя музичного вечора вже добре відома чернігівцям вокалістка Ольга Перепелиця - подарували слухачам майже дві години якісної романтичної музики.

Публіка емоційно реагувала на виконавську майстерність артистів, не скупилася на оплески і вимагала виступу на «біс!». Для неї прозвучали як популярні джазові мелодії, так і авторські - Ольги Перепелиці і Володимира Балаби. До речі, як розповів керівник проєкту «Jazz-куліса», кандидат мистецтвознавства Дмитро Теребун, саме твори Володимира Балаби джаз-бенд вирішив в цей день апробувати на публіці, перед тим як вони будуть включені до платівки гурту, над якою музиканти саме зараз працюють.

Останній літній концерт в затишному дворику філармонійного центру забезпечували: Артем Сиворакша (сценічне рішення), Олександр Єрмаков (світло),  Сергій Сорокінм (звук) та ведучий Дмитро Обєдніков.

Перед початком концерту його учасники та слухачі хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави в російсько-українській війні.

Прес-центр обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм

Фоторепортажі Олександра Соломахи та Павла Ходимчука.
Сюжет телеканалу "Новий Чернігів".

2020.08.29_jazz


QR-Code generated with LudwigQRCode