ВІТАЄМО КОЛЕГ! “САЛЮТ” ВІД БІГ-БЕНДУ “БУДУ” — НА ВІНІЛІ

2021.01.28_BUDU_Salute

Програма, представлена у вересні минулого року чернігівським глядачам музикантами київського біг-бенду “БУДУ” в рамках серії джазових вечорів у затишному дворику обласного філармонійного центру, стала основою — і, певним чином, анонсом — нового альбому, що отримав назву “Салют”. Цей альбом пройшов випробування, своєрідну обкатку, і в такій непростій експериментальній творчій лабораторії як дворик філармонійного центру.

Це четвертий диск у творчому доробку колектива. Світ вже побачила цифрова версія “Салюту”, а сьогодні, 28 січня 2021 року, у столиці презентується альбом на вінілі!

Чернігівська публіка завжди дуже тепло приймає біг-бенд “БУДУ”. У київських виконавців чимало друзів серед чернігівських музикантів. А дворик Чернігівського обласного філармонійного центру став по-справжньому відомим в Україні концертним майданчиком. І, мабуть, символічно, що на розвороті обкладинки вінілової версії альбому “Салют” — саме фото з виступу гурту “БУДУ” на цій локації.

“Салют” — це 13 композицій, які поступово і логічно розкривають концептуальний задум і ліричний мотив народження альбому. Його артисти записали в Лондоні на студії Metropolis.

“Цей легкий і світлий альбом стане одним із відтінків тієї картини реального світу, яка виконає роль експонату музею тонкого мистецтва людяності”, — кажуть музиканти (до складу колективу сьогодні входять Марія Усенко — вокал, Олег Сотніков — бас-гітара, Олег Пашковський — клавішні, Андрій Юськевич — ударні, Віктор Павелко — саксофон, Денніс Аду — труба, Олександр Чаркін — тромбон, Юрій Семенов — МІДІ хорн, Віталій Савенко — гітара, бас-гітара).

Вітаємо “БУДУ” з виходом альбому! Чернігівський глядач з нетерпінням чекає нової зустрічі з колективом. А місце зустрічі, як відомо, змінити не можна! Як тільки потеплішає, затишний дворик філармонійного центру й надалі гостинно прийматиме музикантів, пропонуючи слухачам якісну музику і чудовий настрій.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode