ОЛЕГ СЕМІНСЬКИЙ ТА СЕРГІЙ ТЕРЕБУН ОБГОВОРИЛИ ХІД РЕСТАВРАЦІЇ БУДІВЛІ ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ

2021.02.01_Oleh_Seminsky

Реалізація проєкту “Реставрація пам’ятки архітектури місцевого значення будівлі обласного комунального концертно-видовищного підприємства “Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм” з виділенням черговості”, що фінансується за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету, продовжує залишатися в центрі уваги представників органів державної та місцевої влади. 1 лютого 2021 року хід реставраційних робіт обговорили під час робочої зустрічі народний депутат України по 205-му виборчому округу Олег Семінський та генеральний директор — керівник художній обласного філармонійного центру Сергій Теребун.

Заступник голови парламентського комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг оцінив вже зроблене в рамках реалізації проєкту. А це, нагадаємо, заміна на енергозберігаючі вікон і дверей, що дозволяє заощадити на опаленні будівлі до 20% бюджетних коштів, відреставрований фасад, заміна покриття тротуару біля будівлі, відремонтована система водостоку і таке інше. Сьогодні екстер’єр філармонійного центру оновлено, і на часі — питання переходу до внутрішніх робіт. Це передбачає, зокрема, ремонт глядацької зали, в тому числі заміну крісел, встановлення підйомника та облаштування санвузлів для людей з інвалідністю, модернізацію сценічного комплексу сучасним звуковим, світловим, мультимедійним обладнанням, а також облаштування затишного дворику філармонійного центру як перспективної експериментальної творчої локації.

Олег Семінський та Сергій Теребун докладно обговорили деталі подальшої співпраці у реалізації проєкту реставрації будівлі філармонійного центру. Народний депутат України пообіцяв надати колективу провідного мистецького закладу Чернігівщини всебічну підтримку у цьому питанні.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode