ОРКЕСТР «ФІЛАРМОНІЯ» - У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ «ТРАВНЕВІ МУЗИЧНІ ЗУСТРІЧІ»



Фестиваль в онлайн-режимі протягом травня проходив у Кропивницькому на базі Кіровоградської обласної філармонії за підтримки Кіровоградської ОДА. А 28 травня відбувся гала-концерт його учасників.

Крім Академічного симфонічного оркестру «Філармонія» Чернігівського обласного філармонійного центру (художній керівник та головний диригент - заслужений діяч мистецтв України Микола Сукач), у цьогорічному XXV форумі класичної музики взяли участь майже 40 відомих українських колективів, серед яких Академічний симфонічний оркестр Національної філармонії України, Заслужений академічний симфонічний оркестр Українського радіо, Симфонічний оркестр Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С.Крушельницької, Камерний оркестр «Концертіно» Кіровоградської обласної філармонії та інші.

Як наголошують організатори, цьогорічний фестиваль, що проходив у непростих карантинних умовах дистанційно, був покликаний активізувати використання діджитал-технології у мистецькому спілкуванні, представити кращі зрази класичної музики, сформувати почуття любові та поваги до українського народу та його культурних надбань.

Академічний симфонічний оркестр «Філармонія» Чернігівського обласного філармонійного центру на фестивалі представив Симфонію №3 «Героїчна», оп.55 Людвіга ван Бетховена.

Докладніше з фестивалем та з музичними творами, що прозвучали на ньому, можна ознайомитися за посиланням http://online.filarm.kr.ua/

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode