АНОНС: “УКРАЇНСЬКА МУЗИКА В АРХІТЕКТУРІ”

Суспільне Чернігівщини” 21-24 серпня 2021 року покаже три концерти проєкту “Українська музика в архітектурі”. У трьох відео колективи Чернігівського обласного філармонійного центру виступають у відомих туристичних місцях Чернігівської області.

21 серпня о 22:00 — концерт джаз-бенду “BissQuit” у садибі Тарновських у Качанівці. Палац Тарновських – давній осередок української культури, де живе дух свободи мислення, свободи творчості і свободи людини. Така аура надихнула джаз-бенд “BissQuit” (художній керівник — кандидат мистецтвознавства Дмитро Теребун) виступити у Качанівці із концертом просто неба. Адже джаз – це справжнє втілення свободи у музиці.

23 серпня об 11:00виступ Академічного камерного хору імені Дмитра Бортнянського під керівництвом Івана Богданова у Катерининській церкві. Академічний камерний хор часто експериментує із концертними майданчиками, співаючи у давніх храмах. Цього разу концерт відбувся у величній Катерининській церкві, яка є справжньою архітектурною перлиною та одним із символів Чернігова.

24 серпня о 9:05виступ академічного ансамблю пісні й танцю “Сіверські клейноди” у гетьманській столиці Батурині. Художній керівник та головний диригент ансамблю – заслужений діяч мистецтв України Сергій Вовк. Як і Батуринський заповідник, ансамбль розповідає про традиції і героїчну історію українського народу. Але робить це багатою мовою музичного мистецтва і хореографії.

21-24 серпня, UA: ЧЕРНІГІВ, “Українська музика в архітектурі”. Не пропустіть!

За матеріалами UA: ЧЕРНІГІВ


QR-Code generated with LudwigQRCode