ВІДБУЛОСЯ УРОЧИСТЕ ВШАНУВАННЯ – НАГОРОДЖЕННЯ УЧАСНИКІВ ПРОЄКТУ «УКРАЇНА ВІД КРАЮ ДО КРАЮ»

2021.08.20

Напередодні святкування 30-річного ювілею незалежності нашої держави 20 серпня 2021 року в Києві в Будинку офіційних прийомів відбулася презентація Чернігівської області. Захід відбувся в рамках Національного проєкту «Україна від краю до краю. Чернігівщина. Імена та здобутки».

 

Чернігівщина — регіон, який в рамках проєкту розповів про історію свого краю та здобутки земляків у бізнесі, політиці, юриспруденції, медицині, науці, освіті, культурі, спорті, громадському житті. Протягом року районні місцеві органи влади визначали кращих своїх представників, тих хто користується повагою у людей, хто конкретною буденною роботою розвиває і зміцнює імідж нашої держави на світовій арені. Кращих із кращих запрошено до Києва, де відбулося їх урочисте вшанування - нагородження відзнаками «Патріот Чернігівщини» та почесними грамотами.

 

Серед нагороджених - генеральний директор-керівник художній обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, заслужений діяч мистецтв України Сергій Теребун. Коментуючи нагороду, Сергій Іванович висловив вдячність організаторам проекту за високу оцінку праці. За словами митця, серед пріоритетів філармонійного центру завжди була і є популяризація українського музичного мистецтва та національної культури як в Україні, так і за її межами. «Патріотизм і самовіддане служіння народу – складові нашої місії. І я пишаюся, що філармонійний центр серед провідних закладів культури області, чия діяльність визнана успішною», - каже Сергій Теребун.

 

Під час урочистостей організатори проєкту також презентували книгу пошани «Чернігівщина — імена та здобутки». Це видання покликане розповісти читачу про успіхи Чернігівщини, про людей чиї життєві долі творять сучасну історію краю. Примірники книги у подарунок від упорядників отримали усі нагороджені.

 

Відбувся урочистий концерт за участю артистів філармонійного центру та аматорських колективів області.

 

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode