09
вересень
2021

четвер
19:00
QR-Code generated with LudwigQRCode

ВЕЧІР УКРАЇНСЬКОГО РОМАНСУ ЛІНИ КОСТЕНКО

"НЕРОЗГАДАНЕ ЧУДО"

Свої пісні та романси на вірші Ліни Костенко
співає
ПАВЛО ТЮТЮННИК

Концертмейстер
ОЛЬГА ФЕДОРЕНКО

Ведуча
ТЕТЯНА ОЛІЙНИК

«Ліна єднає країну» – таке гасло має Всеукраїнський мистецький проект, в рамках якого 9 вересня в приміщенні Чернігівського обласного філармонійного Центру відбудеться вечір романсу на вірші визнаної в усьому світі геніальної української Поетеси Ліни Костенко. Її надзвичайний поетичний дар може стати рятівним кругом для нашого народу в наш надзвичайно складний час, коли бездуховність і некраса поставили під питання саме існування людства.

Найвищим проявом людського Духу є висока Поезія і красива Музика, а коли вони зустрічаються, то народжується пісня душі, яка неодмінно знаходить відголосок у всіх людських душах і навіть в тих, які заснули або закрилися під натиском страхів та комплексів. Тож справжня Пісня може пробудити в людях Совість, тобто людяність, і цим врятувати Світ.

В концерті звучатимуть пісні та романси на вірші Ліни Костенко, створені самобутнім митцем, співаком та композитором Павлом Тютюнником. Сама Ліна Василівна, почувши цю музику, сказала: «Я плачу…». Ця музика отримала високу оцінку видатних сучасних композиторів: Ігоря Поклада, Євгена Станковича, Мирослава Скорика. В 2017-у та у 2018-у роках вона висувалася на найвищу творчу премію України – Шевченківську. Сподіваємось, що цей концерт допоможе усім нам розгадати нарешті «Нерозгадане чудо» …


Ціна квитків: 100-200 грн
Тривалість: 1 год. 30 хв.
ЖИВИЙ ЗВУК