ГОСТИННА ЗУСТРІЧ ВИСОКОГО ГОСТЯ З САУДІВСЬКОЇ АРАВІЇ

Сьогодні, 7 вересня 2021 року, у рамках офіційного візиту на Чернігівщину голова та засновник холдингової групи SAMAMA, співголова Британсько-Саудівської Бізнес Ради шейх Насер Аль-Мутава Аль-Отайбі побував у Чернігівській обласній раді.

На честь зустрічі високого гостя у виконанні Академічного народного хору обласного філармонійного центру під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Володимира Коцура прозвучали Державний Гімн України, Державний Гімн Королівства Саудівська Аравія, твори з репертуару колективу.

До розмови з шейхом Насер Аль-Мутава Аль-Отайбі про перспективні напрями співпраці з Придесенням приєдналися голова обласної ради Олена Дмитренко, її заступник Дмитро Блауш, Президент України в 2005-2010 роках Віктор Ющенко, депутати обласної ради, бізнесмени, інші члени офіційних делегацій.

Результатом переговорів стало те, що сторони домовились найближчим часом напрацювати текст меморандуму про співпрацю, де закріпити наміри продовжити діалог і визначити пріоритетні напрями кооперації між Чернігівщиною та представниками Королівства Саудівська Аравія.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

за повідомленням відділу інформаційного забезпечення

виконавчого апарату Чернігівської облради


QR-Code generated with LudwigQRCode