СВЯТО МИКОЛАЯ ДЛЯ ДІТЛАХІВ ЧЕРНІГОВА

РЕГГЕДІ ЕНДІ

Сюжет: Телеканал Новий Чернігів

На вулиці холодно, а у філармонійному центрі панує тепло, радість, щирий дитячий захват, бурхливі оплески і чарівництво. Народний депутат України Сергій Березенко подарував чернігівським діткам справжнє свято.

На музичну виставу «Реггеді Енді», підготовлений артистами філармонійного центру, прийшли близько 600 дітей різного віку і майже 200 батьків.

Неможливо описати неймовірно затишну атмосферу і теплоту, що лине зі сцени, її можна тільки відчути. Гра акторів була чудовою і спектакль сприймався на одному диханні. У цій постановці дійсно є все і на найвищому рівні! Світла історія про те, як потрібно цінувати друзів і вірити в любов.

У захваті від вистави були не тільки діти, а й батьки. Валентина привела на захід семирічного онука Максима: «Це захоплення! Мій онук великий непосида і утримати його увагу складно. Але сьогодні він не міг відірватися від дії».

6-річна Маша розповіла, що їй сподобалося все. А її маму Марину найбільше вразили декорації і спецефекти. Каже «все було зроблено на вищому рівні». Сподобалася вистава і Діані з дочкою: «Все сподобалось! Спасибі величезне Сергію Березенко за щире свято доброти! Дочка була в захваті! А ми з чоловіком, як ніби в дитинстві побували».

Всі дітки пішли додому з солодкими подарунками, масою позитивних емоцій та гарного настрою.

Прес-служба народного депутата Сергія Березенка

Джерело: pik.cn.ua


QR-Code generated with LudwigQRCode