ТВОРЧА ПЛАТФОРМА «SceneLoft»

SceneLoft

21-23 березня 2016 року в м.Могильов (Білорусь) відбувся Міжнародний молодіжний театральний форум "М.@рт.контакт-2016". У цьому році на фестивалі були показані 20 вистав театрів з дев'яти країн світу: Білорусі, Росії, Польщі, Литви, Молдови, Болгарії, Вірменії, України, Німеччини. Здебільшого могильовському глядачеві були представлені постановки театрів, які раніше не брали участь у цьому, вже традиційному, фестивалі.
 
Україну представили актори Творчої платформи «SceneLoft» Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних прогам. Вистава "Варшавська мелодія" за однойменною п'єсою Леоніда Зоріна відкрила другий день «М.@rt.контакта-2016». За словами глядачів, їм дуже сподобалась яскрава душевна вистава. Емоційна гра акторів чудово відтворила атмосферу післявоєнної епохи та примусила глядачів переживати за долю героїв.
"Варшавська мелодія" отримала схвальні відгуки театральних експертів та неймовірну кількість овацій від глядачів, які шляхом голосування віддали нашим акторам почесне 3 місце.
 
А 29 березня "Варшавська мелодія" була представлена на щорічному Всеукраїнському фестивалі "Театральна весна" в м.Кременчук Полавської області. За словами наших акторів, бути запрошеним на цей фестиваль дуже почесно, бо там беруть участь найкращі українські театри. І знову чернігівські актори мали величезний успіх вже в українського глядача. Вистава відбувалася на величезній сцені, де в безпосередній близкості до акторів знаходилися глядацькі місця, яких не вистачило всім бажаючим. Переаншлаг  - приємне явище в будь-якому театрі і надихає акторів. Чернігівські актори повернулися додому з дипломами учасників фестивалів і морем вражень від чудових прийомів білоруських та українських гладачів.
 
Участь в обох фестивалях стала можливою, завдяки підтримці Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації та керівництва Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних прогам.


QR-Code generated with LudwigQRCode