"Підказки на дорогах" - стара історія в сучасному трактуванні

2018.09.26_підказки на дорогах

Прописні істини про необхідність дотримання правил дорожнього руху діти засвоюють краще, коли їм розказують про них в ігровій чи казковій формі. Особливо, коли це роблять професійні артисти.

26 вересня 2018 року на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм дітлахам молодшого шкільного віку було представлено музичну виставу "Підказки на дорогах" (режисер-постановник і автор текстів пісень Оксана Кравчук).

Як розповіла пані Оксана, стару історію про дорожню грамотність запропоновано дітям в сучасному трактуванні, з новими персонажами та новими популярними мелодіями. І це не випадково, адже у сучасних дітей більш критичне мислення, ніж це було у їхніх ровесників ще якихось 10-15 років тому...

Сценічні персонажі чітко і грамотно розповіли та показали школярам що таке зебра, як працює світлофор, для чого потрібні знаки дорожнього руху, як правильно переходити дорогу по пішохідному переходу і як не розгубитися в складних ситуаціях, що можуть виникати на дорогах.

У постановці музичної історії були задіяні концертні виконаці філармонійного центру: Марина Маккей, Дмитро Обєдніков, Макс Пузан, Світлана Примак, Аня та Даша Михневичі.
Звукорижесер - Володимир Попов.
Музика та світло - Олександ Єрмаков, Андрій Галамага.
Художник-постановник - Ірина Хрикіна.
Монтаж сцени - Дмитро Матвієнко

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode