АРТИСТИ ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ ПРИВІТАЛИ КРАЩИХ МЕДСЕСТЕР ОБЛАСТІ

2019.05.23_Nurses_competition

Кажуть, медична сестра – це в першу чергу покликання допомагати людям. Дійсно, ця професія благородна, гідна найвищої поваги.

Медсестри лікувальних закладів області 23 травня 2019 року взяли участь у фінальному етапі обласного конкурсу «Кращий молодший спеціаліст з медичною освітою-2019», що відбувся на базі Чернігівської обласної лікарні. Участь у ньому взяли 34 сестри милосердя – так представниць цієї професії колись називали.

В їх руках життя і здоров’я людей – неабияка відповідальність. А ось бути кращою в цій справі – це вже справжня майстерність. Довести її і покликаний конкурс «Кращий молодший спеціаліст з медичною освітою».

Але конкурс – це завжди хвилювання, завжди неспокій і нервове напруження. Аби зняти це напруження, для учасниць змагання і їх колег-вболівальників організатори запропонували кращі ліки з можливих – виступ концертних виконавців обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм. Заслужені артисти України Сергій Сулімовський і Володимир Гришин, лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Марина Маккей, Світлана Примак, Марина Коваленко, Макс Пузан, Катерина Іващенко, В’ячеслав Мацвійко запропонували увазі медиків програму, складену зі справжніх хітів – кращих творів української і світової популярної музики.

Конкурс, ведучими якого були артисти філармонійного центру Інна Василенко та Дмитро Обєдніков, був хвилюючим, але водночас цікавим, захоплюючим та пізнавальним. І яскравим – в тому числі і завдяки солістам обласного філармонійного центру.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode