“МУЗИКА КІНО” У ВИКОНАННІ ОРКЕСТРУ “ФІЛАРМОНІЯ” ЗВУЧАЛА У СЛАВУТИЧІ

18 вересня 2021 року Академічний симфонічний оркестр “Філармонія” Чернігівського обласного філармонійного центру (художній керівник та головний диригент — заслужений діяч мистецтв України Микола Сукач) з успіхом виступив на Центральній площі Славутича перед численними глядачами, які прийшли на зустріч з уславленим музичним колективом.

Оркестр “Філармонія” під диригуванням заслуженого артиста України Андрія Шевчуковського представив глядачам велику концертну програму, в яку увійшли знамениті твори, які складають золотий фонд і музичного мистецтва, і кінематографу. Програма симфонічного оркестру “Музика кіно” вельми популярна у глядачів, адже складається з творів Джона Вільямса, Ганса Ціммера, Елмера Бернстайна, Браяна Тайлера, а також Джона Сузи — з композицій, що звучать у найпопулярніших стрічках та є знаковими в історії музичного мистецтва.

А завершився концерт колективу Чернігівського обласного філармонійного центру виконанням Державного Гімну України.

Нині Славутицька міськрада реалізує проєкт “Славутич — Мала культурна столиця України-2021”, що має за мету сприяння промоції та розвитку культури в рамках реформи децентралізації.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode