МАРИНА КОВАЛЕНКО ПРЕЗЕНТУВАЛА СОЛЬНУ КОНЦЕРТНУ ПРОГРАМУ «LOVE IS…»

2022.03.23

Від поетичних і надзвичайно ліричних мелодій, до запальних ритмів, почувши які важко всидіти на місці - все це про сольний концерт «LOVE IS…» вокалісти Чернігівського обласного філармонійного центру, лауреатки багатьох всеукраїнських та міжнародних пісенних конкурсів Марини Коваленко.

Концерт пройшов 23 лютого 2022 року і зібрав повну залу її шанувальників.

Популярна музика супроводжує співачку всю її кар’єру – від дитячих років, коли вона захопилася співом і без її участі не проходив жодний шкільний концерт, до навчання на факультеті культури і мистецтв у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя, де у неї остаточно визріло бажання стати професійною співачкою, і по сьогодення, в якому Марина Коваленко презентує себе яскравою вокалісткою колективу концертних виконавців філармонійного центру.

– Пісня для мене є сенсом життя. Таким же, як моя родина, без якої я б не змогла існувати, - розповідає артистка. – Та, власне без пісні, не було б у мене і чудової сім’ї. Я  познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Олександром на сцені. Він тоді працював артистом балету філармонійного центру, а нині є головним балетмейстером Чернігівського обласного молодіжного театру… До речі, Олександр і сьогодні був зі мною на сцені, як партнер в багатьох музичних номерах.

Сольний концерт Марини Коваленко, за задумом режисерки-постановниці Оксани Кравчук, нагадував своєрідну музичну подорож співачки історичними епохами та вигаданими світами. Глядачі занурювалися то в магію східної казки, то потрапляли в легендарний світ морських піратів, звідки їх море виносило в країну тварин, доторкалися до естетики загадкового середньовіччя і, зрештою, потрапляли на грандіозний королівський бал…Як розповіла співачка, свій концерт вона хотіла побудувати на музичних номерах в яких популярні пісні, прекрасна хореографія, чудові костюми і декорації, звук і світло створюють образ всеперемагаючого кохання, якому непідвласні час і випробування. До речі, для більшості англомовних пісень, які прозвучали зі сцени, Марина Коваленко зробила свій авторський український переклад.

Протягом усього дійства поруч із співачкою були її партнери: заслужені артисти України Володимир Гришин та Сергій Сулімовський, заслужений працівник культури України Світлана Пилипенко, солісти Дар’я і Анна Міхневич, Макс Пузан, Оксана Османова, Ілля Латиш, Наталія Липницька та артисти Театру Танцю "Екватор" під керівництвом Віктора Войникова. Провів концерт артист Чернігівського обласного молодіжного театру Костянтин Слободенюк.

Грандіозне музичне шоу забезпечували звукорежисер Володимир Попов, художниця-декораторка Ірина Хрикіна та художник зі світла Олександр Єрмаков. Костюми Ольги Заєць. Відео Оксани Османової.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode