МИТЦІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ЛЮБОМИРА БОДНАРУКА

85 Боднарук

Сьогодні, 1 червня 2023 року, Любомиру Боднаруку виповнилося 85 років. Заслужений діяч мистецтв України, заслужений працівник культури України, кавалер ордена “За заслуги” ІІІ ступеня, Почесний громадянин Чернігова. Його ім’я носить вулиця у Чернігові. Його ім’я присвоєно міській школі мистецтв.

Але це лише зовнішні прояви глибинної поваги до мистецького спадку Маестро. Бо його слово і його справа понині живе в серцях його учнів, друзів, всіх шанувальників його творчості.

Є в них добра традиція — збиратися разом у день народження Любомира Боднарука біля його могили на чернігівському кладовищі “Яцево”. Сьогодні слова шани звучали біля меморіалу з вуст його учнів і колег. Сьогодні слова “Молитви за Україну” лунали у виконанні Академічного камерного хору ім. Д.Бортнянського обласного філармонійного центру — колективу, створеного великим Маестро, колективу, який дарує український хоровий спів всьому світу.

Завтра, 2 червня, о 17:00 у Чернігівському обласному художньому музеї Академічний камерний хор ім. Д.Бортнянського представить програму, присвячену 85-річчю Любомира Боднарука. Вхід вільний.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode