NEW JAZZINKYIV BAND ТА ОЛЕКСІЙ КОГАН СВІЙ ВИСТУП В ЧЕРНІГОВІ ПРИСВЯТИЛИ ЗСУ

2023.06.24
Після більш як річної вимушеної перерви, викликаної збройним вторгненням  Росії до України, у Чернігів знову завітав колектив NEW JAZZinKYIV BAND під керівництвом відомого українського музиканта, продюсера і радіоведучого Олексія Когана.  24 червня 2023 року артисти дали концерт на одній з популярніших музичних локацій Чернігівщини - у дворику обласного філармонійного центру. Свій виступ музиканти присвятили Збройним Силам України.


Концерт NEW JAZZinKYIV BAND став довгоочікуваною подією, оскільки гурт володіє великою популярністю серед любителів джазу та імпровізації. Програму виступу склали різноманітні твори класичного джазу, фанку, соулу та латини, що супроводжувалися дотепним гумором та історіями Олексія Когана.

Музиканти NEW JAZZinKYIV BAND вільно експериментували з ритмом та гармонією, виразно демонструючи кожен свою неповторність та індивідуальність.  Водночас, злагоджена взаємодія музикантів дозволяла створювати їм складні інтерпретації мелодій та ритмів, що робило кожне виконання унікальним.

Незабутній джазовий вечір в дворику філармонійному центрі влаштували музиканту гурту NEW JAZZinKYIV BAND Артем Менделенко (саксофони), Валерій Волков – (ударні), Родіон Іванов (клавішні), Денис Донцов (гітара) і, звичайно ж,  лідер і творчий натхненник колективу Олексій Коган (бас).

Незважаючи на дощ, шо моросив протягом усього концерту, музиканти подарували глядачам чудовий і неповторний джазовий вечір,  що так нагадував безтурботні довоєнні часи та змусив меломанів забути про реальність і розчинитись в чарівному світі джазової музики.

Прес-центр обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode