“ROCK HIT LIST” У ДВОРИКУ ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ

2023.07.01 Липницька

“Rock Hit List” — програма Наталії Липницької у супроводі стейдж-бенду “BissQuit” 1 липня 2023 року прозвучала на одному з найцікавіших відкритих сценічних майданчиків — у дворику Чернігівського обласного філармонійного центру.

Тільки найкраще, тільки найпопулярніше — це програма “Rock Hit List”. Deep Purple і Queen, Steppenwolf і Metallica, українські народні пісні і Rammstein... “Рок — це музика невгамовних оптимістів та людей з шаленою жагою до життя, — каже Наталія. — Наш концерт став способом для глядачів зарядитися драйвом та пропустити крізь себе живу енергію року”.

Разом з Наталією Липницькою в цей вечір грали для глядачів музиканти “BissQuit” Володимир Балаба (труба, флюгельгорн), Микита Гірня (саксофон, кларнет), Олег Богуш (клавішні), Сергій Галамага (гітара), Олександр Александров (бас), Данило Корінь (ударні).

У проєкті “Rock Hit List” взяли участь Катерина Іващенко-Василяко, Марина Коваленко, Марина Маккей, Анна Михневич, Дар’я Михневич, Яна Сидоренко, Олександр Сьомченко, Ксенія Трубіна, які разом з Наталією Липницькою по-справжньому запалили публіку цього суботнього вечора. Зрежисував та провів концерт Дмитро Обєдніков.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode