ЛІТНІ РОЗВАГИ АДДАМСІВ

2023.07.02 Аддамси

Сімейка Аддамсів, шліфуючи навички жорстокого катування до досконалості, перестала відчувати цю славну гнітючу порожнечу. А оскільки святкування хелловінів набридли, їм схотілося для розваг чогось незвичайного — без жодної краплі крові. Тим більше, й привід непоганий — літо!

Це — про музичну історію “Аддамси і літні традиції”, яка є своєрідним продовженням мюзиклу “Аддамси та новорічні традиції”, який з великим успіхом пройшов в обласному філармонійному центрі у різдвяно-новорічні свята. Показ нових пригод Аддамсів відбувся 2 липня 2023 року на сцені філармонійного центру.

Влаштувати літні розваги — зелені і по-літньому яскраві — Венздей, Пагслі і Тітці Гертруді допомагає Мавка. А також — юні глядачі, які взяли активну участь у музичному святі під назвою “Аддамси і літні традиції”.

Літнє шоу у постановці Дмитра Обєднікова подарували дітям Іван Гладков, Катерина Іващенко-Василяко, Марина Маккей, Анна Михневич, Дар’я Михневич, Ксенія Трубіна, Яна Сидоренко, а також артисти Театру танцю “Екватор” на чолі з Віктором Войниковим — Катерина Велика, Тетяна Герус, Артем Коптель, Світлана Києвицька, Світлана Кугук, Ольга Кузьменко, Євген Олещенко.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode