“ВЕНЗДЕЙ ПРОТИ БАРБІ” — ПРЕМ’ЄРА

2023.10.22 Венздей проти Барбі

З одного боку: “Який несмак усі ці танці і веселі пісеньки”. Плюс “безмежна марність буття”. Хто ж не впізнає за цими словами “страхолюдне дівчисько” Венздей? З іншого — рожеві повітряні кульки, рожевий лимонад, гламурні журнали і вечірки. Звісно, йдеться про Барбі і її приятеля Кена.

А що буде, як вони спробують потоваришувати? Саме про це — розважальне концертне шоу “Венздей проти Барбі”. Прем’єра шоу відбулася 22 жовтня 2023 року у Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм. Чимало юних глядачів прийшло розважитися разом з героями цієї дивовижної історії. І насолодитися живою музикою у виконанні солістів філармонійного центру. “Венздей проти Барбі” — “від щастя ще ніхто не помирав!”

У концертному шоу взяли участь Анна Михневич, Дар’я Михневич, Іван Гладков, Артем Коптель, Марина Маккей, Катерина Іващенко-Василяко, Ілля Латиш, Юлія Литвин, Яна Сидоренко, Ксенія Трубіна, артисти Театру танцю “Екватор” на чолі з Віктором Войниковим — Катерина Велика, Тетяна Герус, Світлана Києвицька, Світлана Кугук, Ольга Кузьменко.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode