АННА КІНДЗЕРСЬКА ТА БЕНД “BISSQUIT” — ВИБУХОВЕ РОМАНТИЧНЕ ШОУ

2024.09.07 Kindzerska BissQuit

Субота порадувала меломанів потужним вечором джазу у затишному дворику Чернігівського обласного філармонійного центру. 7 вересня 2024 року свою програму глядачам запропонували відома українська співачка Анна Кіндзерська та бенд “BissQuit”.

Анна Кіндзерська родом з Ніжина. Вона — професійна джазова піаністка і вокалістка, до речі, випускниця Чернігівського музичного коледжу, учасниця шоу “Голос країни”. Її голос дійсно заворожує. Фахівці справедливо зазначають: “Феєричний вокал Анни Кіндзерської творить атмосферу краси і магії”.

У концерті Анни Кіндзерської та джаз-бенду “BissQuit” (Володимир Балаба — труба, флюгельгорн, Олександр Мовчан — труба, флюгельгорн, Микита Гірня — саксофон, Євгеній Чередниченко — тромбон, Сергій Галамага — гітара, Олег Богуш — клавішні, керівник колективу, Сергій Гриценко — бас-гітара, Данило Корінь — барабани) звучав соул — емоційний, романтичний, сильний у своїй безпосередності. Прозвучали відомі твори зарубіжних авторів, стильні обробки українських пісень, а також твори Анни Кіндзерської, адже вона добре знана і як композиторка.

Виступ джаз-бенду “BissQuit” та Анни Кіндзерської, який завершив цьогорічний літній сезон вечорів джазу у затишному дворику філармонійного центру, викликав у глядачів неповторні емоції і переживання.

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode