“МАГІЯ МУЗИКИ” ДУХОВОГО ОРКЕСТРУ

2024.09.28 Духовий Магія

Музика може дарувати слухачеві миті спокою. Це стається тоді, коли мелодії і ритми торкаються найпотаємніших струн душі. І в цьому є певна магія...

“Магія музики” — таку назву отримала нова концертна програма духового оркестру Чернігівського обласного філармонійного центру. 28 вересня 2024 року програма була презентована глядачам.

Духова музика особлива. Сучасні ритми, сповнені глибини і емоційності — саме вони стали стрижнем проєкту “Магія музики”.

У програмі прозвучали популярні народні пісні, твори українських і зарубіжних авторів: це й “Чорна гора” Василя Гонтарського, і народна “Чом ти не прийшов”, і попурі на теми опер Ендрю Ллойда Веббера, і “Болівар” Еріка Кука, і хіти Deep Purple... Увійшли до проєкту і авторські твори керівника колективу — заслуженого діяча мистецтв України Анатолія Ткачука: марш “ЗСУ на марші”, “Аріозо для духового оркестру”.

Особливого звучання композиціям надали виступи солістів оркестру — саксофоністки Катерини Абдрахімової, трубача Іллі Тонкогласа, тромбоністів Олексія Авраменка, Богдана Нехая, Михайла Піца... І традиційно яскравими моментами концертної програми духового оркестру стали пісні у виконанні солістів філармонійного центру — заслуженого артиста України Сергія Сулімовського і Яни Сидоренко.

“Магія музики” оркестру створила у концертній залі особливу атмосферу — атмосферу, в якій гармонія духової музики єднає слухачів і музикантів.

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode