ЗАГАЛЬНОУКРАЇНСЬКИЙ ПРОЕКТ "УКРАЇНСЬКИЙ ДОНБАС"

Духовий оркестр. Гастролі

На виконання наказу Міністерства культури України від 30.12.2015 р. №1126 щодо проведення загальноукраїнського проекту культурної інтеграції "Український Донбас" та за підтримки Чернігівської обласної державної адміністрації,  колективи Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм вперше виступили з концертами в Донецькій області.

9 травня 2016 року у місті Бахмут (на території Нижнього парку о 11:30) та у місті Селидове (біля Меморіалу солдатської слави о 17:00) відбулися концерти ​до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У концертах брали участь Духовий оркестр (художній керівник та головний диригент, заслужений діяч мистецтв України Антатолій Ткачук), Ансамбль солістів академічного к​а​мерного хору ім.Д.Бортнянського (художній керівник та головний диригент Іван Богданов), Лауреати Міжнародних конкурсів Сергій Гладарьов та Андрій Рекун, а також солісти Лариса Литвин, Надія Мовлян, Ірина Попудренко. У програмах прозвучали сучасні та класичні твори вітчизняних та зарубіжних композиторів.

Український Донбас



Сюжет: "Сівер Центр"

    


Радіо.
Розповідає директор-розпорядник духового оркестру
Алла Комарова
IMG_1916


QR-Code generated with LudwigQRCode