Відбувся гала-концерт фестивалю «Вістула – 2018»

2518.08.25_Гала-клнцерт

Епіцентром події п’ятого дня VII Національного фестивалю фольклору та народного мистецтва «Вістула – 2018» 25 серпня 2018 року став Міський амфітеатр, що розташований у Плоцьку на мальовничому схилі річки Вісла.

Саме тут проходив грандіозний гала-концерт учасників фестивалю, які для своїх виступів мали представити найкраще, що є у їхньому репертуарі.

Як розповів художній керівник Академічного ансамблю пісні і танцю «Сіверські клейноди» Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм Сергій Вовк,  атмосфера концерту вразила не лише професійністю колективів, що виступали на гала-концерті, але й неймовірно дружньою атмосферою, що панувала в амфітеатрі. «Такі позитивні враження від концерту запам`ятовуються на роки», - резюмував Сергій Вовк.

Родзинкою, як інавгураційного концерту на сцені у Північному парку міста Плоцька, що відбувся 22 серпня, так і гала-концерту у Міському амфітеатрі 25 серпня, стало спільне виконання усіма колективами-учасниками VII Національного фестивалю фольклору та народного мистецтва «Вістула – 2018» традиційного польського танцю «Полька». За задумом організаторів, кожен національний колектив повинен був делегувати свою балетну групу, що мала органічно вписати в танок свої національні особливості цього традиційного польського танця.
Як це відбувалося? Маємо відео з однієї такої репетиції та віде з фінальної частини гала-концерту у Міському амфітеатрі.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode