АРТИСТИ ВИСТУПИЛИ У ОЛИШІВСЬКІЙ ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ

2018.09.26_Олешівка

В рамках соціального партнерства, 26 вересня 2018 року артисти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм і актори Чернігівського театру ляльок ім. О. Довженка відвідали Олишівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Олишівської селищної ради, що у Чернігівському районі.  

Зокрема, солісти філармонійного центру – Ольга Печко, Марина Коваленка та В’ячеслав Петрик – представили для учнів молодших класів мініатюру за мотивами музичної казки «Українська душа» (режисер-постановник і автор текстів пісень Оксана Кравчук).

Дітки емоційно реагували на виступ артистів, охоче взаємодіяли зі сценою, підспівували і,  навіть, підтанцьовували.

За словами директора школи Тетяни Шевченко, подібна форма взаємодії представників культурної і освітньої сфер є вкрай актуальною, особливо в період реформування української школи. Адже з 1 вересня 2018 року «першачки» вже навчаються за новим стандартом початкової освіти, за якими школа – це не лише місце, де учні отримують знання, а ще й осередок культури, де діти вчаться спілкуватися між собою, комунікують з дорослими, пізнають світ і формують власне до нього ставлення. Таке навчання передбачає впровадження нових методик викладання, зміну формату спілкування учнів, учителів та батьків, упровадження нових інтерактивних форм навчання і виховної роботи. То ж, на переконання пані Тетяни, виступ артистів з Чернігова став гарним прикладом застосування на практиці нових методів освітньо-виховної роботи в школі та подарував дітлахам незабутні миті естрадного і театрального мистецтва.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode