АРТИСТИ ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ - НА РАДІСТЬ ДІТЯМ І ДОРОСЛИМ КОРОПА

2018.12.21_Korop

21 грудня, у центрі Коропської громади засіяла головна новорічна ялинка. Її відкриття провели цьогоріч вперше у місцевому будинку культури. Тут дітей привітав Святий Миколай і урочисто оголосив про початок Новорічних свят на Коропщині.

Окрім маленьких коропчан, на свято прибули й щебетливі делегації із сіл громади.

Юні глядачі були у захваті від святкової вистави, яку подарували артисти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм (режисер-постановник дійства – Оксана Кравчук). Хлопчики й дівчатка допомогли Мажорчику і Мінорчику скласти листа до Святого Миколая, відповіли на запитання героїв, співали, розважалися і навіть танцювали разом із ними. Діти за компанію зі Світланкою-мандрівницею здійснили цікаву подорож до царства Снігової Королеви, і, розтопивши її льодяну душу диво-фразою «будь ласка», побачили омріяне Північне Сяйво і справжні чудеса!

Після завершення у фойє вони не хотіли відпускати артистів, якими так захопилися, і наввипередки із ними фотографувалися. Черга з охочих зробити оригінальну святково-новорічну світлину вишикувалася і до фотозони, яку виготовив відділ сім’ї, молоді та спорту селищної ради разом із місцевою молодіжною радою.

За повідомленням відділу інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


QR-Code generated with LudwigQRCode