ПІАНІСТ ЯРОСЛАВ БИХ ДАВ КОНЦЕРТ ДЛЯ СВОЇХ ВДЯЧНИХ ЗЕМЛЯКІВ

2018.12.27_Бих

Твори композиторів світової музичної класики Моріса Жозефа Равеля, Сергія Рахманінова та Сергія Прокофʼєва 27 грудня 2018 року прозвучали на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру. З сольним концертом перед шанувальниками музики виступив піаніст Ярослав Бих.

Як розповів автор проекту та ведучий концерту, заслужений діяч мистецтв України Олег Васюта, унікальність цього музиканта, уродженця Чернігова, полягає в тому, що він, не зважаючи на травмовану ще в дитинстві руку, зміг реалізувати головну мрію свого життя – стати музикантом-віртуозом. Нині Ярославу Биху 22 роки. Він закінчив Національну музичну академію України ім. П.І. Чайковського і продовжує здобувати музичну освіту в Німеччині. Пан Ярослав – лауреат і призер багатьох вітчизняних і міжнародних конкурсів, а віднедавна – ще й володар першої премії на престижному міжнародному конкурсі Euregio Piano Award international Piano competition, що влітку цього року проходив у німецькому місті Гайленкірхен.

Молодий музикант багато гастролює. Тому особливо приємно, що в своєму щільному графіку він завжди знаходить час для виступів в рідному місті. За це чернігівці його щиро поважають і відповідають повними залами на концертах.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode