«КАРАОКЕ-ШОУ «ВІЛЬНИЙ МІКРОФОН» ПІДКОРИЛО СУМИ

2019.04.02

Після феєричної прем’єри, що відбулася місяць тому,  музично-театралізована програма «Караоке-шоу «Вільний мікрофон» за участю колективу концертних виконавців Чернігівського обласного філармонійного центру продовжує завойовувати публіку. Цього разу – на Сумщині.

2 квітня 2019 року романтичну історію про перше побачення закоханих у караоке-ресторані вперше побачили відвідувачі Сумської обласної філармонії.

За сюжетом (автор сценарію Світлана Бунзяк, режисер Дмитро Обєдніков), дві молоді пари знайомляться через інтернет і вирішують продовжити спілкування вже безпосередньо. Однак через те, що знайомство відбулося «наосліп», під час першого побачення у них виникає низка непорозумінь і кумедних ситуацій. І все тому, що дівчата, які прийшли на зустріч до своїх залицяльників, виявилися близнючками…

Блискучий виступ артистів з Чернігова переповнена концертна зала віддячила бурхливими оплесками і вигуками «Браво!». На сцену привітати співаків і танцюристів вийшов директор Сумської обласної філармонії Олександр Даниленко. Він щиро подякував гостям з Чернігова за прекрасний музичний вечір, запевнивши, що і слобожанці не залишаться в творчому боргу перед сіверянами. Вже 5 квітня на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру відбудеться  концерт джаз-бенду “АРАМІС” Сумської обласної філармонії (керівник — заслужений діяч мистецтв України Володимир Прихожай). Тож чернігівці із нетерпінням будуть очікувати на цю музичну подію.

Неочікуваним, але приємним сюрпризом став експромт-виступ художнього керівника Сумської обласної філармонії, лауреатки численних міжнародних конкурсів Олени Обозної. Співачка подарувала виступ своїй колезі з Чернігова - артистці Інні Василенко. Так збіглося у часі, що саме у день гастролей пані Інна відзначила свій ювілей. Тож, крім чудової пісні, подарунком артистці стали ще й тривалі овації та море квітів від сумських шанувальників.

Яскраві враження і неймовірні емоції сумським глядачам створювали заслужений артист України Володимир Гришин та заслужена артистка естрадного мистецтва України Ніна Коцур, а також лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Марина Маккей, Ольга Печко, Марина Коваленко, Інна Василенко, Світлана Примак, Максим Пузан, В'ячеслав Мацвійко, Яна Корольова, Анна і Дар'я Михневичи, Катерина Іващенко, Сергій Сидоренко та Богдан Лазаренко. В постановці взяв участь Театр танцю "Екватор" (хореограф-постановник - Катерина Велика, балетмейстер - Віктор Войников). Звукове забезпечення здійснював Володимир Попов.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode