АРТИСТИ ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ – НА П’ЯТОМУ ЮВІЛЕЙНОМУ ФЕСТИВАЛІ МОЛОКА

2019.08.25

П’ятий ювілейний Фестиваль молока цієї неділі, 25 серпня 2019 року, відбувся в чернігівському  Центрального парку  культури та відпочинку. В його роботі взяли участь кращі виробники та переробники молочної продукції, що представлені на Чернігівщині.

Організаторами заходу виступили Чернігівська обласна державна адміністрація, Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації та Чернігівська міська рада. Традиційно  концертна програма  фестивалю була сформована за участю артистів обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм та художньо-хореографічних колективів Чернігово-Сіверського краю.

Настрій для учасників заходу створювала Капела бандуристів ім. Остапа Вересая (керівники - заслужена артистка України Раїса Борщ та заслужений працівник культури України Микола Борщ) і солісти колективу концертних виконавців обласного філармонійного центру – заслужений артист України Володимир Гришин, заслужена артистка естрадного мистецтва України Ніна Коцур, лауреатка міжнародних конкурсів Тетяна Олійник, артистка розмовного жанру Олена Белеванцева, та естрадні виконавці - Анна і Дар'я Міхневичі, Катерина Іващенко, Яна Корольова та Олександр Лузан.

Провели Фестиваль молока ведучі обласного філармонійного центру Інна та Ігор Василенки.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode