ПІДТРИМАЄМО КОЛЕГ І ПРОГОЛОСУЄМО ЗА ПРОЄКТ №6!

museum

В області триває конкурс проєктів Всеукраїнського громадського бюджету Чернігівської області, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Всеукраїнський громадський бюджет - це інструмент участі громадян у розподілі коштів держбюджету: активісти пропонують проєкти, шляхом електронного голосування визначають найбільш потрібні громаді та контролюють їх реалізацію.

З 14 по 28 квітня 2020 року (включно) йде голосування за проєкти на платформі.

Участь у конкурсі беруть дев’ять проєктів, в тому числі і надважливий культурно-мистецький проєкт з реставрації пам’ятки архітектури місцевого значення «Чернігівська жіноча гімназія» (Чернігівський обласний художній музей імені Григорія Галагана) з пристосуванням частини приміщення першого та другого поверхів для розміщення комунального неприбуткового підприємства «Чернігівська регіональна агенція розвитку та промоції туризму» за адресою: м. Чернігів, вул. Музейна, 6. Номер для голосування – 6.

Проєкт передбачає створення сучасного центру розвитку туризму та промоції туристичного потенціалу Чернігівщини, а саме: створення неприбуткового комунального підприємства «Чернігівська регіональна агенція розвитку та промоції туризму», що включає облаштування приміщень агенції, включно з облаштуванням робочих місць, забезпечення всім необхідним технічним приладдям, облаштування конференц-зони з можливістю трансформації меблів як для невеликих заходів, так і більш масштабних, створення відкритого простору для проведення різноманітних тренінгово-освітніх та презентаційних заходів, а також створення та підтримка програмного забезпечення туристичного порталу області.

Підтримаємо колег і проголосуємо за проєкт №6!

Ще раз нагадаємо: голосування відбуватиметься на платформі в період з 14 по 28 квітня 2020 року (включно).

Свій голос ви можете віддати за допомогою електронного сервісу у режимі онлайн після реєстрації та авторизації у будь-який зручний спосіб!

Відеоінструкція по онлайн голосуванню


Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode