МИКОЛА СУКАЧ — ПОВНИЙ КАВАЛЕР ОРДЕНА “ЗА ЗАСЛУГИ”

IMG_7824

23 серпня 2021 року Президент України Володимир Зеленський підписав Указ “Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Незалежності України”. Даним Указом за значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення обороноздатності, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 30-ї річниці незалежності України нагороджено ряд видатних українців.

Серед відзначених державними нагородами — художній керівник та головний диригент Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, заслужений діяч мистецтв України Микола Сукач, нагороджений орденом “За заслуги” І ступеня.

Микола Сукач став повним кавалером ордена “За заслуги”: у 2009 році він був удостоєний ордена “За заслуги” ІІІ ступеня, у 2016-му — ордена “За заслуги” ІІ ступеня.

Колектив Чернігівського обласного філармонійного центру щиросердечно вітає Маестро з високою державною нагородою, яка є гідною оцінкою його непересічного внеску в розвиток музичного мистецтва нашої держави.

Бажаємо Вам, вельмишановний Миколо Васильовичу, нестихаючого творчого натхнення, реалізації всіх ідей і задумів у мистецтві та у житті! І нехай Ваша вірність Музі залишається прикладом і стимулом для колег і друзів.


QR-Code generated with LudwigQRCode