“НЕРОЗГАДАНЕ ЧУДО” ПАВЛА ТЮТЮННИКА НА ВІРШІ ЛІНИ КОСТЕНКО



Програму, складену з власних пісень та романсів на вірші Ліни Костенко, 9 вересня 2021 року представив чернігівським глядачам співак та композитор Павло Тютюнник. Вечір українського романсу під назвою “Нерозгадане чудо”, який провела Тетяна Олійник, відбувся у Чернігівському обласному філармонійному центрі.

Павло Тютюнник відомий як педагог з вокалу, ініціатор Всеукраїнського фестивалю “Українське бельканто”. Він — автор сотень пісень і романсів на вірші класиків літератури. В тому числі — на поезії Ліни Костенко. “В особі Ліни Костенко ми маємо надзвичайне, унікальне явище в літературі. Такого володіння поетичним словом, мабуть, ще не було на нашій землі!”, - сказав в одному з інтерв'ю Павло Тютюнник.

Ліна єднає країну” – таке гасло його Всеукраїнського мистецького проєкту “Нерозгадане чудо”. На сцені Чернігівського обласного філармонійного центру Павло Тютюнник у супроводі концертмейстера Ольги Федоренко подарував чернігівським глядачам диво зустрічі зі своєю музикою і поетикою Ліни Костенко, в яку, за словами автора, “наче сама муза поезії вселилася і промовляє до нас її вустами”.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode