“НЕ ЗАЛИШАЙ!”: ПРЕМ’ЄРА ВІДЕО НА ПІСНЮ МАРИНИ КОВАЛЕНКО

- Не залишай свою Україну!

Не відпускай, бо вона єдина!

Сьогодні, 10 листопада 2022 року, – прем’єра відео від артистів Чернігівського обласного філармонійного центру. Пісня солістки колективу концертних виконавців Марини Коваленко “Не залишай!” – яскрава і болісна, вистраждана і обнадійлива.

Зараз, у часи великої війни, культурний фронт недаремно вважається одним з найскладніших. “Ми працюємо на культурному фронті, – каже Марина Коваленко, – тож наше завдання нині – не тільки зберегти свої культурні традиції, свої пісні, а й підтримати людей”.

Вперше наживо ця пісня прозвучала у концерті артистів філармонійного центру для захисників та захисниць України. Ідея твору зародилася після жахливого ракетного обстрілу центру Вінниці у липні. Як гасло народилися слова “Не залишай свою Україну!” - слова-символ єдності українців. “Не залишай!” - це пісня-відчуття, – зазначає Марина. – Звичайно, є страх перед тим, що коїться. Але головне відчуття, яке я хотіла передати: ми маємо дбати один про одного, де б ми не були. І завжди йти вперед!”

У реалізації проєкту взяли участь: режисер, оператор-постановник — Дмитро Рядков, звукорежисер — Володимир Попов, світло — Олександр Єрмаков, комп’ютерне забезпечення — Оксана Османова, Володимир Павлюк, концертмейстер – заслужена працівниця культури України Світлана Пилипенко, стиліст — Ксенія Цермолонська, візажист — Нікіта Барашкін, консультант — Олександр Соломаха, провідний редактор — Андрій Ясний. У зйомках взяли участь Олександр і Михайлик Коваленки. Керівник проєкту – заслужений діяч мистецтв України Сергій Теребун.

Пісня “Не залишай!” звучатиме для чернігівців у концертній програмі “Сни до та після”, яка буде представлена у залі філармонійного центру у суботу, 12 листопада, о 15:00.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode