“СНИ ДО ТА ПІСЛЯ”

Велика концертна програма “Сни до та після” була презентована на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру 12 листопада 2022 року. Вона водночас поєднала і розділила зустрічі артистів з глядачами на “до великої війни” і “нині”.

Програма розпочалася з демонстрації фрагментів шоу “Love is...”, яке йшло у філармонійному центрі увечері 23-го лютого. “Наступного ранку серце кожного з нас перейшло невидимий Рубікон, що розділив життя на “до” та “після”, - зазначають артисти. - Досьогодні велика війна іноді здається нам сном, кошмаром, маренням: спиш і ніяк не можеш прокинутись. Але ні. Тепер і сни інші”.

Програма “Сни до та після” стала мистецькою рефлексією митців щодо війни, місця кожного на цьому етапі української історії. Прозвучали пісні, присвячені цій темі, в тому числі написані самими артистами. Відео- та концертні прем’єри цих творів відбулися нещодавно – “Сни сонця війни”, “Не залишай”, “Повернуся скоро...”.

У концерті, зрежисованому Дмитром Обєдніковим, взяли участь солісти колективу концертних виконавців заслужений артист України Сергій Сулімовський, Марина Коваленко, Марина Маккей, Ксенія Трубіна, Юлія Литвин, Оксана Османова, Наталія Липницька, Яна Сидоренко, Анна Михневич, Дар’я Михневич, Катерина Іващенко; артисти Театру танцю “Екватор” під керівництвом Віктора Войникова – Катерина Велика, Тетяна Герус, Євгеній Олещенко, Ольга Кузьменко, Світлана Кугук, Іван Гладков, Артем Коптель.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode