КУЛЬТУРНИЙ ФРОНТ НЕ МЕНШ ВАЖЛИВИЙ ЗА ІНШІ

2022.11.27

В рамках "Освітнього Форуму прав людини: наближаючи перемогу", що проходить у ці дні на базі Освітнього дому прав людини в с.Количівка Чернігівського району, виступив Академічний камерний хор ім. Дмитра Бортнянського Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Як наголосили організатори заходу, наближати перемогу можна по-різному: кожен це робить на своєму фронті. Для артистів - це культурний фронт і він не менш важливий за інші. За словами директора хору Ігоря Найдьона, виступ колективу став частиною освітньої програми форуму. Його учасникам колектив представив змістовну програму, сформовану на основі класики української хорової музики. Свій виступ Академічний камерний хор ім. Дмитра Бортнянського завершив виконанням «Молитви за Україну» - духовного гімну України (музика Миколи Лисенка, слова Олександа Кониського).

Спільно з учасниками з форуму артисти помолилися за перемогу українського воїнства в боротьбі з російськими агресорами а також вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих від Голодомору 1932-1933 років та інших масових штучних голодів.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode