“ВОГНІ БРОДВЕЮ” ЗАПАЛАЛИ ЗНОВ

IMG_9872

І знову “Вогні Бродвею” засяяли на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм. 26 березня 2023 року численні глядачі мали змогу знову насолодитися популярним мюзикл-шоу у постановці Дмитра Обєднікова.

Недарма кажуть: “Тиха вода греблю рве”. Так і в творчій команді може знайтися незграбна, на перший погляд, дівчина, що спалахне яскравою зіркою, спробувавши себе в ролі героїнь таких шедеврів як “Чикаго”, “Бурлеск” чи “Кабаре”. У проєкті “Вогні Бродвею” роль такої дівчини зіграла Яна Сидоренко. У підсумку — неповторне шоу, яке так захопило публіку!

У концертній програмі прозвучали найзнаменітіші композиції з культових мюзиклів, а також популярні пісні, що сповнені самого духу мюзиклів. Виконали їх заслужений артист України Сергій Сулімовський, Марина Маккей, Анна Михневич, Дар’я Михневич, Юлія Литвин, Ксенія Трубіна, Наталія Липницька, Сергій Сидоренко. У постановці взяли участь артисти Театру танцю “Екватор” Віктор Войников (художній керівник театру), Катерина Велика (хореограф-постановник проєкту), Тетяна Герус, Іван Гладков, Ольга Кузьменко, Євген Олещенко, Світлана Кугук, Артем Коптель.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode