КАМАЛІЯ НА СЦЕНІ ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ

18 квітня 2023 року в обласному філармонійному центрі з благодійним концертом для воїнів, що стоять на варті північного кордону нашої держави, з величезним успіхом виступила українська співачка Камалія.

Заслужена артистка України, відома, в тому числі, своєю меценатською діяльністю, у час великої війни перевела свій творчий потенціал на рейки воєнного часу. Свідченням тому — і нова концертна програма “Сильна як ніколи”, композиції з якої, серед інших творів, прозвучали в залі філармонійного центру. “Патріотичні пісні, які бентежать душу і серце” - так можна визначити нинішній вектор творчості Камалії.

У концерті звучали і відомі хіти співачки, і твори з нового альбому — пісні, сповнені теплом, любов’ю та надією: “Чекатиму”, “Війна”, “My Heart Is Bigger”, “Люди”, “Батьківщина”... А ще — пісні-символи України: “Червона рута”, “Ой, у лузі червона калина...”.

У концерті взяв участь співак Андре Кріче.

Слова вдячності за підтримку Збройних Сил України висловив Камалії командувач Оперативного командування “Північ” бригадний генерал Дмитро Красильников. Він нагородив співачку спеціальною відзнакою та подякував їй за чудовий концерт. До теплих подячних слів також долучився капітан Іван Чаус, який, виконуючи доручення керівництва 119-ї окремої бригади Сил ТрО ЗСУ, вручив співачці пам'ятний диплом та від імені побратимів ТрО і вдячних земляків подякував Камалії за безкорисливе служіння Україні і Чернігівській землі, з якою у артистки тісно пов'язана родинна історія.

Завершилася концертна програма виконанням Державного Гімну України.

Захід відбувся за підтримки начальника Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслава Чауса.

Провела благодійний концерт мама і продюсерка співачки Інна Сітнікова.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode