ПРЕМ’ЄРА ПІСНІ: НАТАЛІЯ ЛИПНИЦЬКА — “МОЛИТВА”

Lypnytska_pray (2)

“Небо, подаруй сонячне проміння

Тим, хто за наш спокій гідно прийняв бій!..”

8 травня 2023 року... В Україні відзначається День пам’яті та примирення — як символ європейської традиції відзначення перемоги у Другій світовій війні, пошанування всіх борців із нацизмом та жертв війни. Україна вдруге відзначає День пам’яті та примирення в умовах повномасштабної збройної агресії Росії.

Нині кожен українець — подумки, словами, всією біллю своєю — звертається до Всевишнього. Пісня “Молитва”, написана і виконана солісткою Чернігівського обласного філармонійного центру Наталією Липницькою, присвячена і захисникам України, і тим, хто молиться за них. “Молитва жінки, матері, дружини — найсильніша: вона здатна зцілювати, надавати силу та вселяти віру, — каже співачка. — Ця пісня написана для кожного захисника, котрий боронить нашу країну, щоб кожен воїн відчував тепло і підтримку та завжди пам’ятав, що на нього чекають вдома”.

“Пісня сповнена любов’ю — жіночою любов’ю, — підкреслює режисер проєкту Дмитро Обєдніков. — В ній — любов, туга, жіночий смуток... Але, і це головне, “Молитва” — це пісня, сповнена надії!”

У ролях: Наталія Липницька, Тетяна Герус, Артем Коптель.

Режисер-постановник – Дмитро Обєдніков. Оператор-постановник – Олександр Довбенко. Оператор – Павло Мельник. Режисер відеомонтажу — Оксана Османова.

Аранжування — Сергій Галамага. Звукорежисери — Сергій Сорокін, Дмитро Баглай, Володимир Попов. Режисер по світлу — Олександр Єрмаков. Художник-постановник — Віталія Краля. Візажист – Ксенія Трубіна. Другий режисер – Людмила Безкровна.

Лінійний продюсер – Олександр Соломаха. Виконавчий продюсер – Тетяна Герус. Редактор – Андрій Ясний.

Транспорт – Володимир Булаш. Інспектор з техніки безпеки – Сергій Толкач.

Керівник проєкту – заслужений діяч мистецтв України Сергій Теребун.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode