“ОЙ, ДИВО ЧИ НЕ ДИВО...” У СЛАВУТИЧІ

3

Найяскравіші, найвидовищніші композиції з власного репертуару 7 травня 2023 року продемонстрував численним славутицьким глядачам Академічний ансамбль пісні і танцю “Сіверські клейноди” Чернігівського обласного філармонійного центру (в.о. художнього керівника та головний балетмейстер — Андрій Лоєвець). На сцені кіноконцертного комплексу “Славутич” колектив представив програму “Ой, диво чи не диво...”

“Диво чи не диво?” Це слова з поеми-кантати “Тополя”, з якої розпочалася концертна програма. А далі були і “Моладвський танець”, і “Криниченька”, і “Чернігівські гуляння”, і “Чумацький сніданок”, і “Ой, пошла б я на вулицю погуляти”... Вокальні, інструментальні, хореографічні композиції з програми “Ой, диво чи не диво...” — найкращі зразки народних традицій, помножені на сучасні мистецькі тенденції. “Яскрава, барвиста, емоційна програма — зразок вокально-хореографічного мистецтва!” - зазначили глядачі.

Культурне свято під назвою “Ой, диво чи не диво...” у виконанні ансамблю “Сіверські клейноди” викликало шквал незабутніх позитивних емоцій у вдячних глядачів.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

відео — Facebook-сторінка Culture має значення


QR-Code generated with LudwigQRCode