ВШАНОВАНО ПРЕДСТАВНИКІВ НАЙГУМАННІШОЇ ТА НАЙНЕОБХІДНІШОЇ ПРОФЕСІЇ - МЕДИКІВ

2023.07.27

До Дня медичного працівника - професійного свята, яке згідно з указом Президента України в нашій державі тепер вперше відзначається 27 липня, в Чернігівській обласній дитячій лікарні відбулися урочистості.

Кращих медиків, яких спеціально для вшанування запросили з різних закладів охорони здоров'я Чернігівщини, привітав начальник обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус, заступниця начальника ОВА Жанна Шерстюк, заступник голови обласної ради Дмитра Блауш та інші посадовці.

Звертаючись до присутніх, В’ячеслав Чаус наголосив на внесок медиків в оборону краю від рашистів: «Ви – в окопах, «на нулі», у «швидкій» під обстрілами, на постійній передовій боротьби, адже у вашій роботі нема тилу», Керівники області та профільного управління вручили медикам  державні нагороди і відзнаки.

Свої музичні вітання лікарям, медсестрам, парамедикам, фельдшерам, лаборантам, санітарам та іншим працівникам сфери охорони здоров’я подарували й солісти Чернігівського обласного філармонійного центру. Марина Коваленко, Наталія Липницька, Яна Сидоренко та Олександр Сьомченко влаштували запальний мініконцерт. А провів урочистості Гордій Єрмак.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode