ТИМЧАСОВЕ УКРИТТЯ У ЧЕРНІГІВСЬКОМУ ОБЛАСНОМУ ФІЛАРМОНІЙНОМУ ЦЕНТРІ ОБЛАШТОВАНЕ НАЛЕЖНИМ ЧИНОМ

2023.11.29

Щохвилини Україна, зокрема й Чернігівщина, знаходиться під загрозою ударів. Тим часом, мистецьке життя — процес невпинний, і численні глядачі, як і до початку широкої війни, завжди раді бачити нові концертні програми артистів філармонійного центру. Саме життя вказує на необхідність облаштування у мистецькому закладі укриття на випадок оголошення повітряної тривоги.

Саме таке укриття нині функціонує у філармонійному центрі. Воно відповідає усім передбаченим чинним законодавством нормам і розраховане на те, щоб бути надійним сховищем для колективу і для відвідувачів закладу. Тут є все, аби перечекати час небезпеки: стільці, спальні набори, медичні аптечки, питна вода, сонячні лампи, павербанки, туалет із засобами гігієни і таке інше. Потужний генератор забезпечує надійне енергозабезпечення.

Облаштування тимчасового укриття у філармонійному центрі на належному рівні стало можливим в тому числі завдяки підтримці тих, хто в критичні часи надає безкорисливу підтримку. Колектив і глядачі філармонійного центру вдячні за допомогу в облаштуванні укриття Чернігівській обласній військовій адміністрації, Чернігівській обласній організації Товариства Червоного Хреста України, Благодійному фонду “Захистимо Україну”, а також нашим закордонним партнерам — театру “Rheinisches Landestheater Neuss” (земля Північний Рейн-Вестфалія, Німеччина) та компанії-партненру філармонійного центру з авторських та суміжних прав "The Really Useful Group Limited" (Лондон, Великобританія).

Ще раз дякуємо усім нашим друзям за прояв солідарності і дієву підтримку!

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode