“ЙОГАНН ШТРАУС ТА ІНШІ” НА РІЗДВЯНІЙ СЦЕНІ ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ

мв

Йоганн Штраус... Це вальси, польки, мазурки — музика зимових свят. Як кажуть критики, це радість, що сягнула симфонічних вершин. А під час війни — це натхнення, це надія, це віра в силу людського духу.

21 грудня 2023 року артисти Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” на чолі з заслуженим діячем мистецтв України Миколою Сукачем подарували глядачам різдвяне свято музики, презентувавши оновлену концертну програму “Йоганн Штраус та інші”.

Програма традиційно поєднала найпопулярніші класичні композиції, сповнені грації і легкості. Іскрометні вальси “Весняні голоси” і “Ранкове листя”, польки “Свято квітів” і “Сільська полька”, галопи “Кліп-Клап” і “Фуріозо-полька” — кожен з цих творів Штрауса-сина, що прозвучали у програмі, викликав захоплення глядачів. А віртуозність і артистизм виконання Увертюри до опери “Італійка в Алжирі” Джоаккіно Россіні, швидкої польки “Шлях вільний” Едуарда Штрауса, “Канкану” Жака Оффенбаха додала особливої емоційності різдвяній програмі Академічного симфонічного оркестру “Філармонія”.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode