В ОБЛАСНОМУ ЦЕНТРІ ЖІНКАМ ВПЕРШЕ ВРУЧИЛИ ВІДЗНАКИ «УКРАЇНСЬКА ПРЕМІЯ РОКУ»

2023.12.23_

Нещодавно в обласній раді відбулася презентація проєкту «Українська премія року», авторками якої стали членкині ГО «Спілка жінок Чернігівщини». За задумом організаторів ця ініціатива має на меті згуртування і відзначення стійкості та незламності активних жінок Чернігівщини, які попри складнощі воєнного часу не зупиняються і не падають духом, а продовжують успішно працювати в своїй сфері, розвивати бізнес, займатись творчою та громадською діяльністю, волонтерять та допомагають наближати нашу спільну Перемогу.

Днями в Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм відбулася урочиста церемонія вшанування перших володарок цієї відзнаки.

З головної сцени області лауреаток вітала голова обласної ради Олена Дмитренко, яка особисто підтримала ідею щодо запровадження «Української премії року» та сприяла втіленню у життя цього важливого для відзначення жіночого лідерства проєкту.

Засвідчити свою повагу представницям жіночого активу області на святос завітали також перший заступник голови обласної ради Ніна Лемеш, депутати обласної ради нинішнього та минулих скликань.

Серед номінанток – жінки з активною життєвою та громадською позицією, які успішно реалізували себе в підприємницькій, управлінській та економічній діяльності, творчості, мистецтві, медичній та освітній сферах.

Нагадаємо, що в 2023 році володарками «Української премії – 2023» стали:
Бутенко Світлана – ресторан «Grand family» (м. Прилуки);
Грицик Марія – керуюча рестораном «Барашка», заступник директора/волонтер БФ «Добродія»;
Дагиль Алла – співвласник 9 рівня страхового посередника «Starlife», співзасновник, інвестор компанії ТОВ «ЕкоСвіт!»;
Єрмоленко Ольга – керівниця відділу митного декларування Чернігівської регіональної торгово–промислової палати;
Лютницька Інна та Чабан Тетяна – відомі діячки мистецтв, лауреатки всеукраїнських та міжнародних конкурсів та фестивалів, лауреатки премії «Тріумф» та багатьох інших творчих відзнак;
Квашніна Оксана – артистка–вокалістка, солістка Академічного ансамблю пісні і танцю «Сіверські клейноди», лауреатка міжнародних та всеукраїнських конкурсів, викладачка вокалу;
Пантюх Оксана – лікарка акушер–гінеколог, хірург, лікарка з ультразвукової діагностики Медичного центру «OKCLINIC»;
Почечун Лариса – директорка ПП «Видавництво КРАЇНА МРІЙ» та очільниця ГО «Центр освітніх реформ НАШІ ДІТИ»;
Пузан Світлана – підприємниця, власниця мережі магазинів стильного одягу, взуття та аксесуарів «KRISTAL», засновниця інформаційних заходів «Бранч для жінок в «KRISTAL»;

В обласному центрі жінкам вперше вручили відзнаки «Українська премія року»:
Сизоненко Олена – викладачка Національного університету «Чернігівська політехніка», волонтерка ГО «Чернігівський волонтерський рух»;
Шепетько Наталія – волонтерка, підприємниця, власниця мережі магазинів в м. Прилуки.

Урочистості супроводжувались збором коштів для потреб Збройних Сил України. Крім того, під час церемонії від громадських організацій «Спілка жінок Чернігівщини» та «Центр освітніх реформ НАШІ ДІТИ» прикордонникам області був переданий дрон Mavic.

Відділ інформаційного забезпечення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради


QR-Code generated with LudwigQRCode