НАТАЛІЯ ЛИПНИЦЬКА: ПЕРЕМОГА У ДВОХ МІЖНАРОДНИХ КОНКУРСАХ

2023.12.27 Липницька

Наприкінці року, що минає, солістка Чернігівського обласного філармонійного центру Наталія Липницька додала до списку своїх численних перемог ще дві.

Щороку Європейська молодіжна ліга проводить Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв “Barcelona Cup”. Участь в ньому беруть і професійні виконавці в різних видах мистецтв. Організатори фестивалю ставлять за мету не тільки познайомити глядачів з кращими солістами і ансамблями, а й продемонструвати національні культури і традиції. Цього року володарем гран-прі “Barcelona Cup” серед професіоналів у номінації “вокальне мистецтво” стала Наталія Липницька зі своєю авторською піснею “Молитва”.

“Молитву” Наталія написала для кожного захисника, який боронить нашу країну, щоб кожен воїн відчував тепло і підтримку та завжди пам’ятав, що на нього чекають вдома. Авторка представила цю пісню та відзнятий на неї кліп і на суд журі VI Міжнародного фестивалю-конкурсу “Співограй”, що проходив у Кропивницькому. І знову перемога — цього разу у номінації “композиторська майстерність”!

Вітаємо Наталію Липницьку з творчими перемогами!


QR-Code generated with LudwigQRCode