"ЙОГАНН ШТРАУС ТА ІНШІ" - КОНЦЕРТ, ЩО НАДИХАЄ ЖИТИ І ПЕРЕМАГАТИ

5107186

13 січня 2024 року артисти Академічного симфонічного оркестру "Філармонія" під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Миколи Сукача на численні прохання своїх шанувальників представили оновлену концертну програму "Йоганн Штраус та інші". Виступ музикантів став справжнім святом класичної музики.

Гості філармонійного центру змогли послухати музику, яка безумовно вважається світовою класикою. Прозвучали найпопулярніші композиції Йоганна Штрауса-сина - вальси "Весняні голоси" і "Ранкове листя", польки "Свято квітів" і "Сільська полька", галопи "Кліп-Клап" і "Фуріозо-полька" та інші.

Концертну програму також доповнили й інші шедеври, які додали музичному дійству ще більшої емоційної насиченості. Віртуозність і артистизм оркестру "Філармонія" зробили виконання Увертюри до опери "Італійка в Алжирі" Джоаккіно Россіні, швидкої польки "Шлях вільний" Едуарда Штрауса, та "Канкану" Жака Оффенбаха незабутніми.

Безперечно, вечір класичної музики у філармонійному центрі став справжньою музичною подією в Чернігові, яка, особливо в умовах війни, зміцнює віру в силу людського духу, надихає жити і перемагати.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

Тел. квиткової каси: +380462676032


QR-Code generated with LudwigQRCode